miércoles, 6 de marzo de 2013

noticia en Radio Cubelles


"El Barreja't amb mi" entrevista a José Sacristan
Font: Ràdio Cubelles   
dimecres, 06 març de 2013
L'actor José Sacristan, qui ha rebut l'últim premi Goya honorífic a tota la seva carrera cinematogràfica, va ser entrevistat dijous a Ràdio Cubelles dins del programa "Barreja't amb mi"
El programa Barreja't amb Mi de Ràdio Cubelles ha entrevistat l'actor espanyol de cinema, teatre i televisió, José Sacristan.  La conversa es va centrar sobre el seu recent premi Goya a millor actor honorífic a tota la seva carrera cinematogràfica. Sagristan va parlar de la seva llarga carrera, de més de 50 anys, centrant-se en el cinema espanyol en general, i destacant la seva passió als escenaris i la seva professió d'actor. Va parlar també de la seva recent obra de teatre Don Quixot que segueix de gira anunciant que potser passi per Barcelona.
Luz Cassino, directora del programa "Barreja't amb mi" ha explicat que va ser una conversa molt propera, i distesa on l'actor tot i la seva gran trajectòria va donar mostres d'humilitat, amb molt sentit de l'humor, es va mostrat molt fidel a les seves conviccions. Luz Cassino ha volgut agrair al seu col·laborador, David Desola que des de la secció “De cine con Desola”, hagi facilitat aquesta entrevista amb José Sagristan al programa Barreja't amb mi.
El programa emès dijous passat, 28 de febrer es pot escoltar a través del radio a la carta de la nostra web www.radiocubelles.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario